maslosky Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam... Ostatnio złożyłem propozycje, że wymienie swojego FX'a 5200 TD128 (śmiech ale to byl prezent) na HIS Excalibur Radeon 9550 128ddr/128 bit i doplace 120 zł... czy to dobry biznes czy moze doplacam za duzo, a moze sprzedac tego fxa i kupic cos innego... prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 poczytaj sobie na www.benchmark.pl artykuly o obu kartach i zdecyduj :) ale 120zeta to chyba za duzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 kwestia czy ten radek jest nowy i ile ty czasu uzywales fx'a. nawet jesli radek bylby nowy , nie doplacalbym wiecej niz 60zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Ja uzywalem fx'a przez prawie rok, radek nie jest calkiem nowy... sugerujecie, żebym sprzedał fx'a i kupił coś innego... ale co?? oprocz tego nie wiem ile dostane za tę karte, nie jest przeciez nowa, nie ma gwary chyba juz itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hm.. to cienko jak nie ma juz gwary:/ ja bym bral cos pokroju tego radka wlasnie , ew. gf4ti4200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no dowiedzialem sie ze ten radek ma jeszcze 24 miesiace gwary a mój geforce wcale, wiec doplace te 120 zł, zamontuje mu lepsze chlodzenie i radiatorki na pamiec i zrobie z niego 9600 pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...