Skocz do zawartości
Goomba

AC97 - Może stery?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam płyte jak w podpisie i niestety nie mam normalnej karty dzwiękowej. Mam taki problem, że dzwięk się wyłancza, podczas słuchania WinAmpa(winamp przestaje odpowiadać), podczas grania w różne gry(GhostRecon i nie tylko) po jakimś czasie dzwięk zanika! Do tego dzwięk jest bardzo cichy, ale to chyba normalka dla AC97.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam płyte jak w podpisie i niestety nie mam normalnej karty dzwiękowej. Mam taki problem, że dzwięk się wyłancza, podczas słuchania WinAmpa(winamp przestaje odpowiadać), podczas grania w różne gry(GhostRecon i nie tylko) po jakimś czasie dzwięk zanika! Do tego dzwięk jest bardzo cichy, ale to chyba normalka dla AC97.

Kuzynce stało się może coś podobnego, podłączyliśmy Kompa do TV ale głośników nie ruszaliśmy, patrzeliśmy się na Shreka 2 i po 30min padł dzwięk... płytka to... jakaś Via Kt 133a ?? głośniki niby chodzą ale trzreba je przycisnąć do ucha i dosłyszeć cośtam... dzwięk zintegrowany... też AC97...

także dziwęku... NIE MA...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Max Payne 2 pograłem se 2 min i nie ma dzwięku! Co jest qurde, może to być przez DirectX9.0c? Pomocy!

Może sciągnąć sterowniki do AC97 ze stronki Realteka?

UPDATE:

Puki co działa ściągnołem stery ze stronki Realteka. Naprawde dzięki za taką wspaniałą pomoć! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde dzięki za taką wspaniałą pomoć!  :evil:

1) jak masz jakies problemy z dzwiekiem, to chyba naturalne, ze zanim zaczniesz zasmiecac forum, to powinienes sprawdzic najnowsze stery

2) niektorzy czytaja forum co drugi dzien albo raz dziennie, wiec nie oczekuj, ze zalozysz temat i od razu bedziesz mial odpowiedz (ja np. dopiero teraz pierwszy raz temat widze i od razu pretensja, ze go wczesniej nie widzialem i nie pomoglem :])

3) ilu ludziom na forum sam pomogles, ze takim tonem dziekujesz? :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi