madrider Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 mam durona 1800 , plyta gigabyte ga-7vt880-L,wiatraczek najgorszy z takich co mialy teoretycznie sie nadawac , obroty 4000rpm. i teraz , mam dosc wysoka temperature bo 53-55stopni,wysoka jak na spoczynek,ale co mnie dziwi ,ze po tescie w 3dmarku czy podczas grania temp procka podnosi sie o ok.1-2 stopnie albo wcale.o co w tym chodzi i co mozna zrobic,zeby to poprawic nie zmieniajac wentyla.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Posmarować rdzeń lepsza pastą i nie ufac wyniką pomiarów temperatury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrider Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 to moze teraz tak zapytam , robilem testa w prime doszedlem chyba do 9 testu temperatura wynosila 58stopni,jak nic nie robie to mam 53stopnie, czy taka temperatura jest do zaakceptowania czy trzeba cos z tym zrobic,juz z kasa cienko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Czy ty przeczytałeś co ja napisałem? Pomiary kłamią! Tempiratura jest OK! Możesz se paste na srebrze qpić, przeczyścić radiator z kurzu! A jak nie masz kasy to nasikaj na procka napewno się ochłodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Taka temperatura jak piszesz do najniższych nie należy (zwłaszcza jeżeli procek nie był kręcony) ale nie masz się czym przejmowac twojemu duronowi nic sie od niej nie stanie, jeżeli komp chodzi stabilnie to wszystko OK. Ale oczywiście posmarować go lepszą pastą nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...