Andrz3j Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Dostałem ostatnio niezły program nazywający sie Memtest-86 testujacy pamięc pod dosem i robiący to bardzo dokładnie.. Ale jest problem gdyż nie moge tej dyskietki przegrac. Ani pod dosem ani pod windą..pod dosem wyskakuje info tak jakby dyskietki wcale w napedzie nie było.. 8O Jak ja przegrać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Dostałem ostatnio niezły program nazywający sie Memtest-86 testujacy pamięc pod dosem i robiący to bardzo dokładnie.. Ale jest problem gdyż nie moge tej dyskietki przegrac. Ani pod dosem ani pod windą..pod dosem wyskakuje info tak jakby dyskietki wcale w napedzie nie było.. 8O Jak ja przegrać?? W zasadzie to jedno co mi przychodzi do głowy to skopiowanie tego programu przy pomocy programu do zgrywania obrazów nośników. Nie wiem jak coś takiego się dokładnie nazywa ale poszukaj tu www.chip.pl, tam maja coś takiego. Jak sie uda to wrzuć na gdzieś ten progs do testowania pamięci na stronkę ok ? Bo to chyba freeware jest jakiś ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Juz wiem...swietnie do tego nadaje sie program HD-COPY.. do tego mozna nawet sformatować dyskietke na 1,6 mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...