Murdoc Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Witam serdecznie zanownych forumowiczow... Mam nadzieje, ze mi troche pomozecie - w zdiagnozowaniu przyczyny uszkodzenia ww. zestawu. Efekt jest nastepujacy: niezaleznie czy zestaw jest podpiety do kompa czy tez nie (czyli wolnostojacy), w glosnikach powyzej 20% mocy slychac swego rodzaju 'pierdzenie' (jakby ktos podlaczyl do nich mikronon i drapal po jego siatce). Nie wiem co robic, poniewaz to nie zdarza sie regularnie. Sprawdzalem czy nie jest to wina sieci zasilajacej, lecz glosniki byly wlaczane do sieci w roznych miejscach (u znajomych, w pracy, takze przez UPS'a - aby przefiltrowac napiecie zasilajace) i niczego to nie zmienilo. Poradzcie co mam zrobic. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Wiedza w skali od 1-10 - 8 - konczylem technikum mechaniczno-elektryczne (elektrotechnike przemyslowa), troche gorzej z praktyka , ale bedzie ~5. Lutownic - szt. 3, miernikow - szt. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...