Hanu Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Szlag już mnie trafia. Chdzi o to by podświetlenie tytułu ikony było transparentne lun w ogóle bez tła. Normalnie jest możliwość zmiany "miliona" kolorów tylko nie ma zupełnej likwidacji tła. Znacie sposób na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam Mój komputer / Właściwości / Zaawansowane / Wydajność / Dopasuj do największej wydajności / Własne / zaptasz pole – użyj cieni etykiet ikon pulpitu (albo podobnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Królu złoty :D Dzięki stokrotne. Przyznam, ze nie pomyślałem, że to może być tam. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 zaznaczasz - użyj cieni dla etykiet ikon plupitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...