mosciak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 wlasnie, mam maly klopot ;) jak to bydle zmusic do pokazania ze ma semprona 2.3 a nie athlona 950? dla mmnie obojetne bo wiem ze fsb jest poprawne ale wlasciciel kompa lubi magie duzych liczb i niedowieza ze ma to co ma ;) PN plyty 657-20 najnowszy bios... nie siedze w msi wiec moze jakies nieoficjalne biosiiki sa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 A czy to czasem nie jest płyta na KT133A (albo nawet bez "A")? :roll: Jeśli tak to fsb było by 100 (max133) i wtedt ten athlon 950 by się zgadzał :P . Co do poprawnego pokazania proca to tylko aktualizacja BIOSu, ale jak jest tak jak wyżej napisałem to nic nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 A czy to czasem nie jest płyta na KT133A (albo nawet bez "A")? :roll: Jeśli tak to fsb było by 100 (max133) i wtedt ten athlon 950 by się zgadzał :P . Co do poprawnego pokazania proca to tylko aktualizacja BIOSu, ale jak jest tak jak wyżej napisałem to nic nie da. nforce 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 No tak zmyliło mnie to "KT" :P . Powinno być K7N2 Delta ( o TO chodzi). Z biosem 7.8/ 5.8 powinno być ok. Dobrze masz ustawione fsb, ect.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 wyrzuc przez okno/zamien na abita Nie cierpie tej płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 wyrzuc przez okno/zamien na abita Nie cierpie tej płyty JA mam abita :0 z msi mam KLOPOT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 No tak zmyliło mnie to "KT" :P . Powinno być K7N2 Delta ( o TO chodzi). Z biosem 7.8/ 5.8 powinno być ok. Dobrze masz ustawione fsb, ect.? no wlasnie biosik 5.8 nie poznaje proca... wypisuje athlon 950. fsb ustawilem recznie na 166 wiec dziala poprawnie ale chodzi o to zeby gosc ZOBACZYL to swoje 2300 za ktore zaplacil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...