Lenin2 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 grając w medievaluatea total war po zakończeniu rundy wychodzi do winda i wyskakkuje taki komunikat ftp://mruwa:KGnxZZR3@mruwa.topcities.com/.../bez nazwsy.bmp używam sterowników 31.40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Trzeba było jeszcze większy obrazek dać. Wiesz co to *.jpg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 to jest windows 98 więc możesz spodziewać się wszystkiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ddhelp - element direct x, proponuje reinstalacje pakietu dx, a poza tym to lepiej zmien system :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ddhelp - element direct x, proponuje reinstalacje pakietu dx, a poza tym to lepiej zmien system :) aha zainstaluje dx 8.1 b systemu nie bardzo bo mam celerona 433 jakie są najlepsze sterowniki do mojej karty graficznej ? DALEJ MI WYSKAKUJE TEN ERROR!!!.[ZROBIŁEM REINSTALACJE DX'A ] USUNEŁEM WSZYSTKO DIRECT BUSTEREM A POTEM ZAINSTALOWAŁEM DX 8.1 B .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...