turzol Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Nie wiem czy mam racje ale czytalem chyba na twojepc.pl, ze Abit Bd7-II ma problemy z mierzeniem temp proca.. U mnie na niekreconym P4 2,4B wysmarowanym AS3 i z V7+ mam 50st full load..... i to w kazdym trybie (high, medium, low) :? Czy to normalne? Chyba nie da sie zle zalozyc radiatora na P4? U mnie wszystko pieknie weszlo w gniazdo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Co do Volcano, to uwierz ale można go źle zamontować(ty pewnie zrobiłeś to dobrze). Co do temp. to ten Abit zawyża ją o ok.8-12stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Co do tego co było napisane na TwojePC to ja o tym pisałem(Colin_MC), ponieważ czytałem o tym na www.overclockers.com(poszukaj, powinieneś znaleźć artykuł o podkręcaniu P4 1.8A) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...