naos Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam! Może ktoś ma albo widział jeden z powyższych i może podzielić się wrażeniami? Monitor będzie mi służył przede wszystkim do czytania i pisania tekstów, przeglądania www, oglądania filmów i zdjęć z cyfrówki. No i właśnie... czasem chciałbym też w coś zagrać, i tu jak wiadomo jest problem. czy ta belinea na Premium MVA naprawdę będzie tak smużyć? Czy MVA będzie dawać rzeczywiście lepsze kolory i czarniejszą czerń niż TFT Philipsa? Widziałem obraz na TFT LG i faktycznie czarny troche świecił, na MVA tego nie ma? Mogę też powiedzieć że bawiłem się pod windą na jakims samsungu 17'' TFT 25ms i żadnego smużenia nie widziałem a czytałem recenzje gdzie pisano, że łamie się obraz, smuży i w ogóle, więc nie jestem jakoś szczególnie wrażliwy. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naos Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 to może inaczej: czy MVA jest zauważalnie lepsza jeśli chodzi o kolory i kontrast od TFT-TN ? i czy jest zauważalnie wolniejsza od 25ms TN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Wiesz, jak chcesz Philipsa to licz się z tragicznym serwisem. Ja na monitor już miesiąc czekam a popracowałem na nim chyba ze 3 tygodnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naos Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 uu fatalnie, poza tym dopatrzyłem się że ten philips nie ma DVI, to odpada. Ale może AG Neovo F419, w ogole o tych lcdkach to ledwo można coś znaleźć na sieci, recenzje o pół roku do tyłu wszystkie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...