hardwin Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 mysle o zmienie totalnej mojego kompa chce wybrac procka 64bit , pewnie w koncu zdecyduje sie na INTEL 775 i teraz pytanie czy szukać płyty z obsługą DDR i DDR2 czy nie bawić się i tylko DDR bo jak narazie DDR ma lepsze osiągi niż jego następca obecnie plyty obsluguja max DDR2 533 wiec nawet kiedy pojawia sie lepsze moduly to i tak tego juz nie wykorzystam ps.samo DDR2 nie biore pod uwage ze względu na cene co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Ja myślę, że lepszym wyborem jest AMD64 + zwykłe pamięci DDR więcej wydajności za mniejszą kasę. Jak chcesz kupić coś na przyszłość to kup sobie SPUTNIK. Nigdy nie wiadomo czy za parę lat nie będziemy jeździć na księżyc trzeba być przezornym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 mysle o zmienie totalnej mojego kompa chce wybrac procka 64bit , pewnie w koncu zdecyduje sie na INTEL 775 i teraz pytanie czy szukać płyty z obsługą DDR i DDR2 czy nie bawić się i tylko DDR bo jak narazie DDR ma lepsze osiągi niż jego następca obecnie plyty obsluguja max DDR2 533 wiec nawet kiedy pojawia sie lepsze moduly to i tak tego juz nie wykorzystam ps.samo DDR2 nie biore pod uwage ze względu na cene co o tym myslicie? rozumiem że grafe także zmieniasz, bo jezeli nie to big :lol: :lol: :lol: dla ciebie :lol: Bo bedziesz miał super wypasiony procesor + płyta z obsługą DDR2 533, a grafa za 200zł....nie ma sensu...no chyba ze nie masz co z kasa robic :P albo kompa uzywasz do obróbki video no i kompresji muzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 w sumie nikt nie odpowiedział na moje pytanie niech mi ktos doradzi ps.wymieniam wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ja bym sie nie bawił w żadne DDRy2 , po tym jak przeczytałem w CDA dział : "Nie daj sie oszukać"(czy jakoś tak). Ogólny wniosek z tego tekstu był taki, że DDR 2 to niewypał i lepiej inwestować w większą ilość "zwykłych" DDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 najbardziej rekomendowany jest scenariusz z A64 + ddr500 + dobre chlodzenie i OC go :twisted: jak się zdecydujesz na p4 - rowniez ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 te ddr2 chyba mniej pradu potrzebuja. ajak mniej pradu to moze byc chyba lepsze podkrecanie z duza iloscia kosci na plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Logan"]te ddr2 chyba mniej pradu potrzebuja. ajak mniej pradu to moze byc chyba lepsze podkrecanie z duza iloscia kosci na plycie. Zobacz najpierw jak sa zbudowane DDR2, a potem sie zastanow co piszesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 chcialbym jakies konkrety, moze ktos sie tym bawil albo zna ciekawy artykul tu ktos napisal ze w CDA wyczytal...hmm musze obczaic hmm a nie zna nikt z Was jakies stronki z porownaniem DDR2 vs. DDR ??? cokolwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 chcialbym jakies konkrety, moze ktos sie tym bawil albo zna ciekawy artykul tu ktos napisal ze w CDA wyczytal...hmm musze obczaic hmm a nie zna nikt z Was jakies stronki z porownaniem DDR2 vs. DDR ??? cokolwiek? Google Twoim przyjacielem DDR vs DDR-II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...