tomcyk Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Potrzebne mi sa informacje o BIV ,bo krece fsb a nie chce nic pokisic otooz: 1 do ilu mMhz moge podkrecic fsb tak aby dysk byl jeszcze bezpieczny 2 Jaka powinna byc jego temperatura / a ile to jest max wytrzymalosci/Uzywam Drive Health i mam napisane ze obecnie jest 39 st C-nie wiem czy to jest okie/ 3 Czy powinno sie go chlodzic przy takim podkrecaniu? 4 Jakie tak srednio powinny byc wyniki w HD Tach /U mnie : -Random Acces time 16,3 ms -Read burst speed 66,7 mbs -Cpu utilization 11.6% -read speed max 45828, min 6522 , sr. 34378 Wszystko robione przy wlaczonym udma5 i via4in1 4.43. Prosze o te informacje -jak byly juz podobne posty to sorki ale ich nie znalazlem.Dzieki za zainteresowanie ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja podkrecilem na 154 Mhz przy PCI4 (wyzej troche sypal sie odczyt) , a na PCI5 spokojnie dochodzil do 194Mhz i nie wzuszalo go to.Nie wiem czy to wysoko moze ktos wyzej poszedl :lol: Chipset kt266a. Dysk 60GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Barakuda nie lubi wysokich fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Nie pamietam pozostalych danych (a nie jestem teraz u siebie). Ale moje Barracudy chodza (przez HPT370 na plycie) przy PCI 39 - FSB 117MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...