przeciwnik Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 mam maly problem, a mianowicie: Gdy zainstaluje pakiet office ( 2000, xp lub 2003 , nie ma znaczenia jaki) w podgladzie zdarzeń- system mam pełno błędów. źródło DCOM zabroniony dostęp przy próbie uruchomienia serwera DCOM przy urzyciu DefaultLaunchPremission. Serwerem jest: {0002096-0000-0000-c000-000000000046} użytkownikiem jest Unavailable/Unavailable, SID=Unavailable cały dziennik zdażeń mam czerwony od tego jak się z tym uporać? moj system to windows xp profesional plus sp1 i wszystkie poprawki. próbowałem przeinstalowac system i dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 wyłacz w usługach "dziennik zdarzeń" i po sprawie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 To jest atak robaka typu blaster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 To jest atak robaka typu blaster. ale mam wszytskie updaty z microsofu zrobione. jak włącze zapore to tych zdarzeń nie ma. ale chyba ten robak się nie zainstalowal na moim kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 ale mam wszytskie updaty z microsofu zrobione. jak włącze zapore to tych zdarzeń nie ma. ale chyba ten robak się nie zainstalowal na moim kompie? Odpowiednie pliki masz zaktualizowane, wiec nie masz sie czym przejmowac. W ten sposob dziennik zdarzen raportuje nieudane proby podlaczen do twojego kompa. Polecam jednak wlaczenie firewalla, nawet tego systemowego. jezeli masz stale lacze, zwlaszcza z zewnetrznym ip. Zreszta w komunikacie widoczne jest - dostep zabroniony - to skutek zainstalowania antyblasterowej laty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...