opentany Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Witajcie :) Mam taki problem mam takiego radka z tym, ze jemu cos sie dzieje niekiedy jest dobrze a niekiedy sa krzaki i zmieniajace sie kolory na monitorze :roll: i jeszcze jedno nie wiem dlaczego nie moge sobie zeskanowac dysku, bo zawsze mi sie zawiesi komp, a pozniej mi wyskoczy ze to przez karte graficzna (system XP, pod ME tez tak mam) Pytanie czy mozna jakos to naprawic :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Można. Trzeba kupić nową kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 hehe :) ale nie takie cos moze cos zmiana biosu pomoze czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Jeśli karta sypie artefaktami i się zawiesza to znaczy, że jest uszkodzona. Może ktoś, kto się zna na elektronice by to naprawił. Idź z nią do jakiegoś serwisu. Ale i tak nie wróżę Ci żadnych rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...