witkacy17_ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 No wlasnie... jesli ktorys z forumowiczow wie czym przekonwertowac dv do avi niech pomoze..Korzystalem z vitualdubmoda i wsio ok tylko nie mam dzwieku:( szukalem i szukalem i nie moglem znalezc zadnego kodeka ktory odtwarzalby mi dzwiek z takiego typu pliku..(zgywany z kamery avi-w foramcie dv).pomozcie bo juz nie starcza mi sil:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Poradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witkacy17_ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 NO wlasnie ja to znalazem ,tylko ze wyskakuje mi tez okienko ze nie mam kodeka dzwieku zainstalowanego:/ a instalowalem tego MainConcepta... no i jedyny problem moj to taki ze nie mam dzwieku i zaden kodek nie pomaga;/ Virtualdubmod:"...[!] AVI: Type-1 DV file detected -- VirtualDub cannot extract audio from this type of interleaved stream." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Mi to wyglada na brak skryptu (plik tekstowy) ze sciezkami do zrodel plikow avi, ktore masz zamiar kompresowac. Utworzyles w ogole takowy i umiesciles go w katalogu z plikami video? VirtualDub Mod bez tego bedzie wywalal wlasnie taki komunikat jak napisales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...