waldus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Witam ! Mam taki problem... po formacie zainstalowalem system.. wsyztskie programy w tym oczywiscie GGo dziwo nie mialem problemu z robakiem (WormBlaster) ale za to pojawil sie inny klopot. GG nie chce się włączyć, jak uruchamiam GG wyskakuje błąd: W ogóle nie moge włączyć GG !!! Wiecie moze o co chodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Wrzuć to zdjęcie na jakiś serwer, bo innaczej go nie zobaczymy. Najprościej na http://www.imageshack.us/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 W sumie to jest zwykly blad i nie wiem czemu on wyskakuje bo wszystko jest ok a gg jest zbyt prostym programem zeby cos w opcjach bylo nie tak :/ a w błędzie pisze tak: "Wystąpił problem z aplikacja gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty" i dalej jest standardowy text z bledu i przyciski standardowe "wyslij raport o bledach" i "nie wysylaj" pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 zaznacz tryb zgodności z win98 dla "gg.exe" i bedzie działało :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 ale gdzie mam to zaznaczyc ?? bo nie wiem gdzie to jest. ale ja mam XP a nie 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 ten bład wyglada tak: i nie moge wlaczyc w ogole gg nic sie nie da zrobic :( Pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ale gdzie mam to zaznaczyc ?? bo nie wiem gdzie to jest. ale ja mam XP a nie 98 Na skrócie do GG klikasz prawym, właściwości --> zgodność --> tryb zgodności i wybierasz 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 a nie lepiej miec gg przez o2 :] dziala bez zarzutow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 dzieki :D juz dziala :D wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 ja tam uzywam konnekta beta :) i jestem naprawde happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...