zwora Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Kochani! Zwracam się z giga pytaniem! Nie wiem czemu moja Komórka nie chce wysyłać sms. Wszystko w niej działa pomijając ten feler. Można nim dzwonić. Gdy wysyłam sms to wyskakuje mi komunikat że "wiadomość nie została wysłana". Błagam was o pomoc, bo ja nie mam pomysłu co się stało złego. Jeżeli macie jakieś propozycje rozwiązania tego problemu to wdzięczny będę... Nie wiem czy mam żle skonfigurowany soft czy jakaś wada "technieczna". Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ell Kogutto Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Sprawdz czy masz wpisany w ustawieniach wiadomosci numer centrum serwisowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Własnie Sprawdz Numer Centrum Serwisowego. Na Każdej stronie operatora jest ten numer. Ustawienia też są do każdego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...