słodki anioł Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 mam oproblem nie wiem jak sie uzywa imelody w motoroli c550 moze ktos z was umie?? kurcze bo to jakies niejasne jest a w obsludzev tego nie ma to moze ktos z was wie????? blagam o pomoc!! (jesli taki temat juz byl albo nie w tej rubryce cio trzeba wpisalam to przepraszam ale jestem tu 1 raz !! :) heh to jak bedzie ktos mi pomoze..?? czekam niecierwpliwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 co wy z tymi komorkami dzisiaj tak wyjechaliscie.... przenies swoj topic do dzialu elektronika bo jak narazie to lamiesz regulamin. tam predzej uzyskasz odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 a ja mam takie pytanie: uzywal ktos z was mikrofalowki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Tomek używał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...