Mike3129 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Obecnie mam Sygate Personal Firewall Pro, jednak nie jest on aktualizowany. Mam jeszcze ale nie zainstlowanego Outpost firewall z dożywotnią aktualizacją. Moje pytanie brzmi który z tych firewallów jest lepszy i czy warto wogóle stosowac tego typu programy??? A może lepszy porostu jest Antywir.?? Prosze o rady na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ee chyba o tym juz było :twisted: :twisted: outpost-a instaluj, używałem swojego czasu i nic złego powiedzieć nie mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Spójrz tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=1043076#1043076 Tam nawet napisałem czego osobiście używam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...