J-A-J-O Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Wpadł mi do głowy fajny pomysł na zamontowanie wentyla 120x120x25. Ale musze zdjąć do tego wiatrak, tzn. oddzielić go od obudowy. Jak mam to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Pod nalepką (okrągłą) jest otwor zabezpieczony z reguły jakims "przytyczkiem". Sciagasz owo wieczko i masz przed soba zawleczke. Teraz juz tylko trzeba ja zdemontowac ( co nie bywa latwe) i juz masz oddzielone śmigło od reszty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 THX, ale zanim przeczytałem twoją odpowiedź poradziłem sobie inaczej, tzn. rozwaliłem całą obudowe, tak że zostały tylko 4 małe pałączki - ale właśnie to było mi potrzebne, mam już wiatrak założony jak chciałem A to będe wiedział na przyszłość Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...