djtomas Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 (edytowane) Witam! Czy ktoś z forumowiczów robi bloki wodne na sprzedaż ? ? ? Byłbym zainteresowany kupnem jakiegoś ciekawego bloku na GPU. Może on być używany, albo własnej produkcji POzdr. Edytowane 25 Listopada 2012 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Hmm... mysle ze temat powinien byc w dziale "KUPIE" ... hmm ... nawet jestem tego pewny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ja też myślałem o czymś takim bo uważam że komercyjne bloki na GPU (a szczególnie NB) to chłam- a kto mi wyfrezuje blok (0,5mm odstępy) połączony z wyfrezowanymi równiez radiatorami na Memorki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...