pl00b00 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Dobra chlopaki (i dziewczyny) :P, wiem, ze pytan tego typu (moze) bylo mnustwo ale mam zamiar kupic kompa i musze sie kogos poradzic. Mam na ten cel 2.500 zlotych. Komp ma miec mozliwosci podkrecania (tzn. jak plyta glowna najlepsza) i ma byc bez monitora, i posiadac nagrywarke CD. Nie poczebuje DVD (odtwarzacza). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 MSI KT3 ULTRA2 Athlon XP 1700 - seria AGOIA Radeon 8500 Dysk Barracuda IV 60 GB Ram 256 MB PC333 Samsung Obudowa Codegen 6055L 300W PIV Cooler jakiś dobry.... np. Coolermaster HHC-001 HCC-001 HCC-002 ewentualnie Titan D5TB (3) CD-RW Teac 24x lub Liteon 32x bądź 40x - polecam Teac'a CD-Rom LG52x lub coś podobnego - szkoda nagrywarki do odczytu płyt... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Super zestaw - mam kumpla, który ma tą płytkę, super. Gdzie w naszej okolicy (tak w promieniu 30km) można te DDRy Samsunga dostać? Z tym jest najwiekszy problem - gdzie nie idę tam tylko Seitec, a niektórzy nawet nie słyszeli, ze Samsung pamięci robi. pl00b00 nie pisze skąd jest ale może też skorzysta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Epox 8K5A2+ - najlepsza plyta pod AMD obecnie Vcore do 2.2V Vdimm do 3.2V w ogole wypas nad wypasy a wydajnosc miód zobatrz jakas recenzje bije wszytsko!!! AXP 1600+ AROIA(lepsza niz AGOIA nowsza osiaga sie ok 1800mhz przy 1.85V ) 256 mb DDR Samsunga PC2700 GF4TI4200 64mb DDR MSI Lite on CDRW 40/12/48 Maxtor Dx740 60GB powinienes sie zmiescic a co do coolera to roznie bywa jestes hardcorowy overclocker ktoremu halas nie gra roli?? jesli tak to jakis SK6+ Delta 7000rpm albo V7+ na High jesli cenisz sobie cisze to nie oplaca sie kupowac midziaka + wiatrak 3000rpm juz lepiej cos aluminiowego z midzianym rdzeniem wzglednie podstawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Super zestaw - mam kumpla, który ma tą płytkę, super. Gdzie w naszej okolicy (tak w promieniu 30km) można te DDRy Samsunga dostać? Z tym jest najwiekszy problem - gdzie nie idę tam tylko Seitec, a niektórzy nawet nie słyszeli, ze Samsung pamięci robi. pl00b00 nie pisze skąd jest ale może też skorzysta. W Pronoxie mają nawet całkiem tanie... w Action czasami bywają.... sam poszukuje bo Kingstony troszke za słabe... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 THX za odpowiedz. Przynajmniej wiem, ze sa tu spox ludzie. Sugerowne zestawy napewno pomoga wybrac mi ten optymalny. Jeszcze raz thx. A tak dla wiadomosci to jestem z TARNOWA, niedaleko Krakowa. Aha i jeszcze jedno ten radek to czysty od ATI tzn. nie kmlon??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...