Skocz do zawartości
neo...

Dlaczego on siÄ™ wiesza ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam w sumie spory problem. Wiesza mi sie komputer. Zmieniłem winde na 2000 z XP i nadal jest tak samo. Komp chodzi można robić na nim różne żeczy przez jakiś czas i nagle bach. Śpi.... Czy ktoś może wie co może być tego przyczyną?? Jego parametry to : MSI 6380 pro 2 K7T266, 256 DDR 266, RADEON 9200 SE "his", Athlon XP 1700, DVD, CD RW, i zasilacz nówka Megabajt 350W. Jeśli ktoś coś może wiedzieć prosze !!! POMÓŻCIE!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz sprawny!! Ale znalazłem na necie że ta płyta jest do kitu. Że jest to płyta dla "simens-fuijtsu", i pisze że na standardowym oprogramowaniu są problemu tego typu które mnie prześladują!! Co teraz zrobić?? Zmienić płytke??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to temat rzeka

mozna gadac o napieciach, sterach itp itd

ja Ci zaproponuje (ameryki tym nie odkryje ale...) zapros kolege z kompem i...wymieniajcie sie po kolei czesciami

daj mu swoj ram i grafe a on swoja i zobacz

i tak dalej i tak dalej

hmm sprawdz tez temperatury, ja mialem kiedys u kumpla podobny problem

wszystko sprawdzalem , i nic!

okazalo sie ze...cooler przestawal pracowac dopiero po ilus tam minutach pracy

kurde zanim sie kapnalem to...heheh

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi