adam-p Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 ejka jestem w laboratorium juz na koncu.Sa takie katapulty,z tycvh dwoch bezsr problemu da sie wskoczyc na nastepny poziom ale niewiem jak to zrobic z ostatnią.Nie moge wskoczyc na wyzszy poziom ,probowalem juz kilka razy,na rure itd i sie nie dalo...pomozcie,to pierwsze mopje zaciecie w tej grze i nawet grubasa rozwalilem bez zajakniecia .A gierka jest zajebista i CS przy niej to dno dno a kolkownica to zajebista bron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 da sie łatwo wskoczyc ;) skaczesz po tych platformach az do ostatniej i z rozbiegu wskakujesz na jump pada i leeecisz na samą gore tylko nie pamietam w ktora strone skakac w prao czy w lewo , ale mozesz sobie poprobowac PK - nastepca Quake Worlda ! :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-p Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 tia no dzieki ale wskakuje na jum pada ale nie dolatuje do poziomu i spada spowrotem , no kuzwa,jakas fizyka moze zrypana jest w tym miejscu ,zreszta nie wiem po co tworcy robia tego typu rzeczy ..a gralo sie tak przyjemnie a tu [gluteus maximus] zbita i zaraz chyba bedzie reinstall tego szajsu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jo wiem, ze moze to nie miejce na to ,ale mam do sprzedania Painkillera i dodatek BOH za jedyne 25zl. Instalowana byla moze ze 3 razy i plytki sa praktycznie w stanie idealnym. Jakby co to pisac na PM. Albo moze ktos sie chce wymienic na RBR PL?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 jestem na poziomie "wymarłe miasto" 3 punkt kontr. w miejscu gdzie jest ściana płonących samochodów i schody ewakuacyjne, strzałka pokazuje żeby iść na górę ale co dalej? wszystkie drzwi pozamykane, a nad ogniem nie można przeskoczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A ja mam problem. Kupilem black edition i jak wlacze gre (w podstawce lub w BooH) to nie mam w ogole pokazanie ile hp, ammo itp ani celkownika, tylko moge sie ogladac do okola (nie moge chodzic tez ;/) o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam małe pytanie. Czy mając zainstalowany sam P:BoH to moge grać po necie czy nie ? A jeżeli już moge to jak ? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 nie, nie możesz... jak coś to tylko LAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras66 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 POMOCY!! Jak przejść SMUTNE MIASTO??????? tzn. jak przysunąć schody do wejścia?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 chodzi Ci o smutne miasteczko ? zaraz po tym jak sie spawnujesz - zabijasz paru clownów i musisz iść do przodu Dżisas :lol: trzeba przeskoczyć, nic nie trzeba przysuwać :mur: :mur: :blink: czy to naprawde takie trudne :( :( trace wiare w ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 omg... ale ludzi kombinuja "przesowanie shcodow" BTW. W wesolym miesteczku mi sie serkety podobaly najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś sie może orientuje czy gdzieś w jakimś sklepie w Krakowie można kupić gre Painkiller. Byłem w Empiku, w Media Markt ale nie było. Może ktoś zna jakiś sklepik z grami gdzie jeszcze będa mieli Painkillera ;D. Byłbym wdzięczny za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...