Darmach Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Mam hdd Samsunga 80 GB, sata, model SP0812C.. ...i mam z nim problem. Generalnie chodzi super, cichutko i w ogole, ale - strasznie sie grzeje :( Zwlasza ze ilosc wiatrakow w budzie mam zminimalizowaną. I najgorsze jest to ze ni cholery nie moge znalezc programu ktory pokazalby mi jego temperature :( Wiele juz probowalem. Wiekszosc nie widzi jego jako S.M.A.R.T. :( i tu mam prosbe , zwlaszcza do posiadaczy takich dyskow jak moj: znacie jakis program, ktory poprawnie pokaze mi temp hdd? Moze to wina kontrolera? (Sil 3112) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 i tu mam prosbe , zwlaszcza do posiadaczy takich dyskow jak moj: znacie jakis program, ktory poprawnie pokaze mi temp hdd? Moze to wina kontrolera? (Sil 3112)Speedfan pokazuje mi 29 stopni >Samsung taki jak ty tylko 120, kontrolel via (kt600) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Teraz Everest pokazuje na moim SAMSUNGu SP0812C 23 °C (73 °F) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A moglbys mi podac cos wiecej? Everest pokazuje ci tą temp. pod zakladką Magazyn >> SMART, czy pod zakladką komputer >> czujnik? Pod smartem nie pokazuje mi nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 SMARTA pewnie musisz w biosie włączyć a temperaturę odczytasz w Everest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 EVEREST pokazuje temperature dysku w zakladkach: Komputer >> Czujnik i Magazyn >> SMART... Oprocz tego w smarcie mam info o dysku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...