drajwer Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Mam pytanko. Gdy miałem twinmosy to na tych samych ustawieniach wszystkiego tylko na cl2 miałem w 3dm2k1 19500, a teraz na kingstonach z cl3@2,5 tylko 18700? Czy jest mozliwe żeby była taka różnica w cl2,5 i 3. I pytanie z innej beczki. Jak w np. Doomie rozglądam się dokoła, to na ekranie tak jakby obraz się zrywa, występuja takie poziome paski, tak jakby obraz się nachodził na inny obraz. Czemu tak jest? Czy to jest wina sterowników? _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 800 pkt to tylko 4% czyli mozliwe ze jest to roznica miedzy cl2 a cl2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 I pytanie z innej beczki. Jak w np. Doomie rozglądam się dokoła, to na ekranie tak jakby obraz się zrywa, występuja takie poziome paski, tak jakby obraz się nachodził na inny obraz. Czemu tak jest? Czy to jest wina sterowników? _________________ musisz włączyć synchronizacje pionową (vertical), w ustawieniach dodatkowych griafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ram jak najbardziej ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajwer Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 I pytanie z innej beczki. Jak w np. Doomie rozglądam się dokoła, to na ekranie tak jakby obraz się zrywa, występuja takie poziome paski, tak jakby obraz się nachodził na inny obraz. Czemu tak jest? Czy to jest wina sterowników? _________________ musisz włączyć synchronizacje pionową (vertical), w ustawieniach dodatkowych griafiki włączenie vsync nie nie daje, tylko blokuje framerate na 60fps. Paski nadal widać!!! Kurde, może reklamować kartę(9800PRO Sapphire) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Też to mam tylko na innej karcie na gainwardzie konkretnie. Prawdopodobnie wina ramu w moim przypadku w twoim chyba raczej nie, także możliwe że to karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...