rout Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 witam szukam manuala po ang. do aopen ax59pro [super socket7]. wierzcie , szukalem. nawet niby znalazlem na stronie producenta , jednak albo jest za duzo ludzi , albo jak juz sciagnie to wazy to 0B i plik praktycznie nie istnieje :| na innych stronkach tez szukalem , niestety tez nie znalazlem. pomozecie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a po co Ci manual? moze pomozemy bez niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 zauwazylem na tej plycie nieprzecietna ilosc jumperow i innych zworek :| chcialbym sie dowiedziec ktore sa odpowiedzialne za oc:> oraz gdzie jest power on bo narazie uruchamialem przez reseta 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 oj rout a szukac to ci sie nie kciało co :P:P nie ma to jak strona producenta poszukałem ci nawet i masz ładny link: tutaj troche długi :P ale jest i działa tylko sie powoli starsznie sciaga rozmiar 925 kb update: jak zobaczyłem jak ten link rozwala strone to postanowiłem go zamiescić tak jak jest teraz :P ps. najlepiej przez save as sciagaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 wiesz , najlepsze jest to ze bylem na stronie producenta. znalazlem tego linka , ale jak dalem zeby mi zassal [opera] to albo bylo za duzo luda , albo sciagalo mi plik wazacy 0b. w ie natomiast nie chciala sie wyswietlic strona :? thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 na poczatek polecam rozejrzenie sie po plycie - na pewno wsrod nadrukow jest legenda do czego sluzy wiekszosc zworek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 wiesz , az taki lamus nie jestem ;) znalazlem w manualu oznaczenia pinow , jednak ni cholery nie ma tam 'power on' , 'pwr on' , 'pwr' czy cos w tym guscie. sa za to[2 rzadki , kazdy ma 10 pinow]: gnd +5v keylock gnd gnd reserved reset gnd power led nc speaker nc +5v gnd gnd nc nc reset speaker gnd ma ktos pomysl co moze sluzyc za pwr on? bo reset raczej najlepszy nie jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...