Skocz do zawartości
Martinii

M$ Outlook 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jedno pytanie. Outlook jest zamkniety. Przegladam sobie strone www na ktorej znajduje sie adres email do kogos. Klikam - wyskakuje okienko nowej wiadomosci. Wpisuje temat, tresc i wysylam. Po ok. 2 godzinach otwieram Outlooka i co widze: wiadomosc nie poszla i siedzi w skrzynce nadawczej!!! Dopiero po otwarciu programu nastepuje wyslij/odbierz i dopiero wtedy wiadomosc wychodzi! Czy to jest normalne? Szlag powoli mnie trafia z tym Outlookiem!

Prosze o porady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szlag powoli mnie trafia z tym Outlookiem!  

Prosze o porady.

Po co się denerwować, skoro są inne lepsze programy pocztowe.

Mozilla Thunderbird, The Bat i inne.

Heh nie ma jak porada która rozwiązuje problem...

Jak dla mnie outlook jest najwygodniejszy. Ja nie mam tak ze mi z opóźnieniem wysyła wiadomości, przynajmnie nie zaobserwowałem. A tak w ogóle to outlooka mam włączonego zawsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to o czym pisze Martinii to normalne zachowanie M$ Outlooka (może wystarczy coś w opcjach przestawić), bo nie posiadam tego programu.

Ja nie mam tak ze mi z opóźnieniem wysyła wiadomości, przynajmnie nie zaobserwowałem.  

A tak w ogóle to outlooka mam włączonego zawsze :)

Może tu jest różnica - Martinii wysyła przy wyłączonym programie, a ty przy włączonym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi