jackass_tomek@wp.pl Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 witam znowu jak wcześniej pisałem mam problem z tą kartą. nie mogę zagrać prawie w żadną grę ponieważ zamiast 128mb mam -1mb. moja konfiguracja kompa to: 3014 mhz P4 512 ddram XP home fabrycznie wgrany co robić?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 :wisielec: P.S Sprobuj przeinstalowac stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Zobacz jakiego masz DX => Zaktualizuj do DX9 => Driver Cliner => Nowe stery I powinno "chodzić", jeśli to tak można nazwać na tej karcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 a moze karta jest lewa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass_tomek@wp.pl Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 dzięki za aż trzy odp. niestety nie działa. spróbuje zrobić formata ale nie wiem czy to pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 9200se i P4 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass_tomek@wp.pl Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 no artur.c mam 9200 se wiesz dlaczego, bo nie zmienałem w kompie nic (narazie) od kupna, które było w grudniu. na pierwszy ogień pójdzie karta graficzna. następnie RAMy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...