harlley Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Mam problemik . Mam płyte główną Epoxa EP-8K9A7I oraz dysk twardy Seagatea ST380013AS 80GB. Prubuje zainstalować Windowsa XP jednak on nie widzi dysku. Na początku instalacji wciskam F6 ładuje stery które skopiowałem na dyskietke z krążka który był przy płycie głównej puźniej ściągnełem stery ze strony producenta i dalej nie działa. Czy ktoś ma jakiś pomysł. Kontakt równiez na GG 1742756. Edit Czyżby nikt nic nie wiedział :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Po pierwsze temat posta jest niepoprawny (stad nikt nie raczyl zajrzec do tego co napisales ) . Po drugie edytuj posty . Po trzecie nie ten dzial . Po czwarte postaraj sie jakos lepiej opisac swoj problem ( reszte ci poprawilem ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 podłącz dysk raz jeszcze tzn sprawdz czy jest okej,,,, kontorler widzi dysk? moze dysk siepnięty - sprawdz przy innym kompie,, stery wgrywasz na czystego flopa,,, pliki na czystym powiedzmy a: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...