eta30 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Witam wszystkich ( nowy na forum ) IncrediMail - to mój program pocztowy, a problem polega na tym że chciałbym go przeinstalować, ale po deinstalacji i ponownej instalacji, ten skubaniec ustawia wszystkie poprzednie konta ustawienia i błędy które chciałem poprawić przez ponowne przeinstalowanie ( na początku działał poprawnie tj. po pierwszym zainstalowaniu ). Czy ktoś wie gdzie w rejestrze przechowywane są informacje odnośnie ustawień tego programu , tak żeby je skasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 raczej pliku konfiguracyjnego szukaj bo wątpie aby w rejestrze tyle rzeczy siedziało ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eta30 Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 to nie konfiguracja, tylko rejestr zrobiłem tam małe czyszczenie RegCleaner ale i tak zostały tam 4-dziady których nie potrafie usunąć, ani zmodyfikować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...