yarqu Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Cześć Podziękowanie dla was wszystkich. "Postudiowałem" forum i dzięki waszym opiniom kupiłem płytę Abita NF7-s v.2.2. Do tego Athlonik 2500 xp, "zwykły", 2x 256 dual ddr Kingstona i cooler Silent Breeze. Szalał nie bedę ale chodzi na razie OK. Bo nie kreciłem jeszcze :wink: . Mam pytanie. wybaczcie ale laik jestem. To moj pierwsyz samodzielnie poskadany komputer 8) Gdyie jak sprawdzic na tej plzcie czy PCI-AGP jest zablokowane pozdrawiam Jarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 jest zablokowane na 100000000000000......% Widac slabo studiowales forum bo na ten temat jest w ch i jeszcze troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 jest zawsze zablokowane, a czestotliwosc AGP znajdziesz i ustawisz w SoftMenu (PCI = AGP : 2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarqu Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Dzieki za info. Studiowalem w zakresie co kupic :) teraz studiuje co robic dalej pozdrawiam Jarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 na przyszlosc precyzuj tematy ok ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...