DziuraWy71 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Mam plyte LuckyStar 6V693N z chipsetem VIA 693N i procesor Intel Celeron mendocino 400MHz/66MHz (standard) 128 SL3A2. Jest taka zworka na mobo, ktora odblokowuje magistrale 100 MHz. Jednak, gdy ja odblokuje to system nie wstaje. pisze w instrukcji do plyty: Czemu nie moge go odpalic na magistralce 100 ?? Czy jest jakas blokada ? jesli tak, to powiedzcie jak ja zdjac ![/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 skoro procesor masz na szyne 66 to chyba normalnie ze nie wstaje na 100mhz. nie wymagaj od celki 400 zeby to byl niewiadomo kto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 na fsb 100 nie wstanie, nie ma siły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 a czemu dziala na 83 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 No bo kurde 100 nierowna sie 83, czaisz? Tak samo jak 1zl nie rowna sie 2zl a 5zl to nie to samo co 10zl...nie daje poprostu rady, daj wiecej napiecia i moze (poczytaj o dzielnikach PCI/AGP)... brak mi slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 przy FSB 83 Mhz PCI ma dzielnik 1/2 i wynosi 41,5 Mhz Uwazaj zeby ci dysk twardy nie powiedzial Bye Bye ... mialem taka plyte glowna, calkowita padlina. Tez mialem celerona 400 ;) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 dobra, rozumiem... krece od niedawna, wiec rozumiecie mam nadzieje.... tylko powiedzcie mi jeszcze jedno - jaki maxx proc tam wsadze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Na tym coperminy nie biegaja, wiem bo probowalem. Wiec najwiecej to celek 533 albo jakis stary Pentiak 3 Nie ma sensu... sprzedaj to i kup jakiegos ABITA na BX-ie A najlepiej to AsRocka i Antka 2400 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...