MarasK Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Sprawa przesdawia się następująo: mam 2 dyski: 80gb samsun i 160gb seagate barak. przekopiowałem całe dane (30gb) z samsunga na seagate i pełny format samsunga. Teraz jak chcę wejść na seagate to wyświetla, że niesformatowany - czy sformatować. Partition Magic pokazuje na Seagate "bad partition table" wie ktos jak to naprawic??? Naprawdę zależy mi na tych danych. Żeby uratować chociaż część.... Pliz help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 tak też zrobiłem szybki format nic nie robić na tym dysku, i easyrecovery jak napisał przedmówca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Dzięki za radę - poskutkowało w 100%. A wiecie jak w gacie srałem... :-) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...