Gość mery_master Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Mam płytę główną asusa p4p800s-e deluxe i obudowe logica q12. :D Chciałbym, aby na przednim panelu obudowy, można było podłączyć słuchawki oraz mikrofon. Ale niestety nie mam pojęcia gdzie na płycie powpinać wtyczki. Są one oznaczone --> mikrofon: mic_in, mic power, ground. Słuchawki: l-out, l-in, r-out, r-in oraz ground. Mam na płycie takie wejście jak "front panel audio connector" a na nim 1-pinowe wtyki: mic2, agnd, micpwr, +5VA, Line out R, Bline out R, Line out L, bline out L. Gdzie co wpiąć ??? :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Otwórz instrukcję do płyty (jak nie masz to sciągnij manuala ze strony asusa), poszukaj gdzie jest na płycie "Front Audio Panel" lub ciut inaczej i zobacz na opis pinów. Odpowiednie wtyczki do odpowiednich pinów i gotowe :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mery_master Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 no znalazłem, ale po wpięciu mi nie działa, a na niektórych wejściach są zworki. moge je zdjąć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hmm a poza obrazkami przeczytalees opis? - te zworki z reguly sa do ustawiania na ktore wyjscie ma isc dzwiek - albo wlasnie na wybor auto "jak jest front sluchawki to wylacz glosniki i wlacz sluchawki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Mam płytę główną asusa p4p800s-e deluxe i obudowe logica q12. :D Chciałbym, aby na przednim panelu obudowy, można było podłączyć słuchawki oraz mikrofon. Ale niestety nie mam pojęcia gdzie na płycie powpinać wtyczki. Są one oznaczone --> mikrofon: mic_in, mic power, ground. Słuchawki: l-out, l-in, r-out, r-in oraz ground. Mam na płycie takie wejście jak "front panel audio connector" a na nim 1-pinowe wtyki: mic2, agnd, micpwr, +5VA, Line out R, Bline out R, Line out L, bline out L. Gdzie co wpiąć ??? :?: :?: :?: :?: o ile mnie pamięć nie myli - to wg instrukcji te zworki należy wyciągnąć abyś mógł właśnie tam podpiąć słuchawki i mic. Poczytaj instrukcję - tam alles jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mery_master Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 ok, zrobiłem, dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...