Skocz do zawartości
Gość mery_master

Gdzie to podpiąć??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam płytę główną asusa p4p800s-e deluxe i obudowe logica q12. :D Chciałbym, aby na przednim panelu obudowy, można było podłączyć słuchawki oraz mikrofon. Ale niestety nie mam pojęcia gdzie na płycie powpinać wtyczki. Są one oznaczone --> mikrofon: mic_in, mic power, ground. Słuchawki: l-out, l-in, r-out, r-in oraz ground. Mam na płycie takie wejście jak "front panel audio connector" a na nim 1-pinowe wtyki: mic2, agnd, micpwr, +5VA, Line out R, Bline out R, Line out L, bline out L. Gdzie co wpiąć ??? :?: :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam płytę główną asusa p4p800s-e deluxe i obudowe logica q12.  :D Chciałbym, aby na przednim panelu obudowy, można było podłączyć słuchawki oraz mikrofon. Ale niestety nie mam pojęcia gdzie na płycie powpinać wtyczki. Są one oznaczone --> mikrofon: mic_in, mic power, ground. Słuchawki: l-out, l-in, r-out, r-in oraz ground. Mam na płycie takie wejście jak "front panel audio connector" a na nim 1-pinowe wtyki: mic2, agnd, micpwr, +5VA, Line out R, Bline out R, Line out L, bline out L. Gdzie co wpiąć ??? :?:  :?:  :?:  :?:

o ile mnie pamięć nie myli - to wg instrukcji te zworki należy wyciągnąć abyś mógł właśnie tam podpiąć słuchawki i mic.

Poczytaj instrukcję - tam alles jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi