Bartek_em Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 mam taki problem.. co jakiś czas jak gram nagle przestaje grać z głosników muzyka.... Od czego to moze być??dodam ze to jest muzyczna zintegrowana z Abita... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 dodam ejscze ze jak wruce do windowsa to wszstko gra.. muzyka jest... ale w grach czasami tak siedziej... wmiał ktoś taki problem.. ze nagle głsu niema.. a jak sie wychodzi z gry.. to taki pyk małe słychać.. i pod winem est dziwek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Sprzetowa usterka to to nie jest. Przeinstaluj jeszcze raz sterowniki od AC'97 i DirectX'a. Byc moze to jest jakis konflikt przerwan , ale na chwile obecna nie dam rady tego stwierdzic, zacznij od tego co napisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 eeee to występuje u mnie od zawsze.. ile razy zmieniałem sterowniki.. po formatach na najnowsze.. i zawsze to występowało.. aktualnie postawiony system jest od 3 dni.. i zdarzyło mi się 3 razy takie coś zrobić. Wyszyłem do wina i znowu weszłam do gry i wszystko w porządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 mam czasami to sami :F gram w csa dzwięk pada i pomaga tylko restart gry, nie wiem czemu, pare formatów było, ale ostatnio to naprawde bardzo żadko występuje, i tak zamierzam kupić sound blastera live@audigy 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...