..::SNAP::.. Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 CHCIALBYM WIEDZIEC ILU JEST FORUMOWICZOW Z WROCKA :) I WE. DO JAKICH SZKOLEK CHODZICIE ( JEZELI JESZCZE CHODZICIE ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja jestem z Wrocka i do szkółki też chodzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 CHCIALBYM WIEDZIEC ILU JEST FORUMOWICZOW Z WROCKA :) I WE. DO JAKICH SZKOLEK CHODZICIE ( JEZELI JESZCZE CHODZICIE ... )Spoko, SNAP. Za 1,5 roku kończe studia i mam zamiar właśnie przenieść się na stałem do Wrocławia. Zajebiście mi się podoba to miasto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 taa to cudowna miasto :D a chodze do 1 LO na Poniatowskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja jestem z Wrocka i do szkółki też chodzę.a jaka szkolka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 CHCIALBYM WIEDZIEC ILU JEST FORUMOWICZOW Z WROCKA :) I WE. DO JAKICH SZKOLEK CHODZICIE ( JEZELI JESZCZE CHODZICIE ... )Spoko, SNAP. Za 1,5 roku kończe studia i mam zamiar właśnie przenieść się na stałem do Wrocławia. Zajebiście mi się podoba to miasto :) zapraszamy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ja jestem z wroca :twisted: a szkółki to po kolei: 1.Przedszkole nr 65 :wink: 2.Szkoła Podstawowa nr 56 3.Szkoła Podstawowa nr 113 4.XII L.O. 5.Politechnika Wrocławska - zaczynam od października 2002 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ja tyż jestem z wrocka i chodze do XIII LO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 a ja bede zasuwał do Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania Copernikus spec: Systemy i Sieci komputerowe przez najbliższe 3,5 roku mam nadzieje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 A ja tez z wrocka. 22 (właściwie to już 23 - w sobote urodziny.. staaaary jestem :( ) Studiuje na Akademii Ekonomicznej IV GN Finanse i Bankowosc (ale obecnie mam dziekanke) ja tyż jestem z wrocka i chodze do XIII LO. Heh :-) też tam chodziłem. Fajna szkoła całkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A ja tez z wrocka. 22 (właściwie to już 23 - w sobote urodziny.. staaaary jestem :( ) Studiuje na Akademii Ekonomicznej IV GN Finanse i Bankowosc (ale obecnie mam dziekanke) ja tyż jestem z wrocka i chodze do XIII LO. Heh :-) też tam chodziłem. Fajna szkoła całkiem. jak moze by fajna szkolka :) :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 jak juz ja skończysz to jest fajna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...