Mephisto7 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Mam dwa zasadnicze pytanka dot Noki 1) czemu tak jest ze niektore polifonie dzialaja na siemensach normalnie a w nokiach (np. 6100) nie chca sie uruchomic :?: :!: Rozumiem ze Siemensy (np S 55) obsluguja ponad 4 dzwieki :? Bo w sumie nawet nie wiem ilu bitowe dzwieki gra taka Nokia 6100 a ile taki Siemens S55 czy Sony Ericsson T610 i czy to ma jakies powiazanie z tym co pytam. :roll: 2) czy blank logo czy jak kto woli transparent logo to poprostu GIF 1x1 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingwin Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 2) przezroczysty gif 1x1 1) use www.google.pl co do opisu telefonow ;] na www.techtronic.pl masz troche o tym,,, Pozdro Pingwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nie jestem pewien ale nokia ma chyba polifonie 4 tonowa, siemens 16 a SE 32. Duzo wgrywam dzwonkow dziewczynie wlasnie do 6100 i brzmia one zupelnie inaczej tak jakby bylo im brak jakis dzwienkow pewnie dlatego ze nokia ma ich mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...