Pichulec Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Jakby ktoś chciał zajrzeć to to otworzyłem forum na temat kart graficznych.. tu link do Forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 W sumie - nic ciekawego - usuń reklamy oraz zmień styl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Wiem to narazie na lycosie siedzi dlatego sa reklamy (jak je wypierdziele to mi konto skasują) szukam darmowego sewera z mysql i php bez reklam. A co do styli to napewno będą zmienione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 IMO to powinno sie znalesc w dziale prezentacje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Najmocniej przepraszam sam nie wiedziałem gdzie to umieścić - sorki. ps. woofer skina zmieniłem są 3 do wyboru, a jutro przenoszę na nowy serwerek juz bez reklam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Where ? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 www.darmoland.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Tamto było tylko testowe - teraz mam już na serwerze bez reklam, docelowym i nawet całkiem szybkim. Jeżeli ktoś chce może się już rejestrować tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Where ? :?: Radmax sorki - nie moglem poradzic sobie z bazą - zarejestruj sie jeszcze raz prosze ok?? adres jest tu www.vgamax.fiv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ale te Forum to na razie prawdziwa dziewica, życzę powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Wiem ale co zrobić - każdy ma jakieś początki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Zrób ciekawą ankietę, może ktoś się złapie. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A może masz jakieś pomysły?? Napisz jestem otwarty na propozycje... :D edit: zarejestrował się pierwszy user :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Czy ludzie wiedzą co dla kart znaczy 64bity Czy masz kartę 64, 128, 256bit, nie wiem i niech podają ile pkt mają np 3Dmarku2k1, 2k3 Zasadniczo jeszcze półtora roku temu to trafić na 64 bity było ciężko było pełno dobrych kart 128bit na agp x4. Potem przed świętami 2003 pojawiła się plaga kart 64bit fx5200, Radki9200, i to w cenach, że Anioły klękajcie i część mniej oblatanych w tym temacie potrafiła wpaść w ten cały bajzel, teraz sytuacja zaczyna się poprawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Może chciałbyś być u mnie moderem?? Pomógłbyś mi rozkręcić to forum bo ja sam nie dam rady. Mam za mało czasu i dostęp do netu tylko do 15 w pracy... edit: po za tym jestes na tym forum dłużej niż ja i znasz więcej ludzików - a na dodatek co dwie głowy to nie jedna. Co ty na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Miło ale na razie odczuwam absolutny brak czasu jak się to po ukłąda co ma to ......... Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 No to trudno na razie będe męczył się sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 hehe pichu podoba mi sie twój przypis na twym forum. "hardware guru" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 8O jaki kolor 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 zdjaje sie ze od dwoch dni to twoje forum nie dziala? :( (a moze tylko u mnie?) BTW: wyglada na to, ze jestem tam najaktywniejszym uzytkownikiem... jak na razie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Forum już działa młokos - sorki ale musiałem je stworzyc od nowa bo było do d...., zarejestruj się prosze jeszcze raz. Pomóżcie mi rozkręcić to forum, potrzebuje chętnych ze znajomością tematu do moderowania. I propozycje płatnych serwerów bo ten na którym forum jest teraz jest w kratke raz chodzi szybko raz zamula. Mam nadzieje ze jako tako sie spodoba - to moje początki więc nie krytykujcie aż tak bardzo :D adres www.vgamax.fiv.pl lub www.vgamax.abc.pl update: szlag mnie chyba trafi ten serwer dhost.info jest albo super obciążony albo nie działa, muszę chyba pomyśleć o komercyjnym rozwiązaniu - ma ktoś jakieś pomysły?? Potrzebuje taniego konta z 100MB przestrzenią i nieograniczoną bazą sql... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Cisza , spokój , nic się nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 A jak ma sie dziać skoro nikt nie raczy tam zajrzeć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 A jak ma sie dziać skoro nikt nie raczy tam zajrzeć??Zajrzalem. Ba, nawet sie zarejestrowalem :lol: Forum calkiem fajne; oby szybko sie rozkrecilo. Napewno od czasu do czasu zajrze, bo i tak nie mam nic do roboty... :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Cisza , spokój , nic się nie dzieje.Sorry, myślałem że forum umarło bo wyskakiwał jakiś błąd i nic się nie ładowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Bo być może w tym momencie było przenoszone na nowy szybki serwer (i stąd te błędy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Ludziki zapraszam na forum - rejestrujcie się, warto je rozkręcić. Zapodałem nową szatę graficzną - oceńcie sami... http://www.vgamax.9o.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Zeby forum sie rokrecilo, to na pewno potrzeba troche czasu i zaangazowania... (tudziez reklamy ;]) Co do skorki - jak ja po raz pierwszy zobaczylem, to myslalem, ze mi sie fora po... :lol: - ale sa spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Wreszcie stronka ma klimat. :D Az z chęcia się zarejestruje. :D CONGRATULATIONS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Cieszę się, że się podoba :D Narazie żadnych modów nie ma - bo nie mogę sobie poradzić z ich instalacją. Ale po co komu to. Przynajmniej forum zapierdziela, że aż miło popatrzeć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...