wróbel Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 jak wrzucić gre na 4 cd na 1 dvd ??Wrzucenie wszystkich plików z cd do jednego folderu odpada ponieważ wiele plików ma taką samą nazwę ,a utworzenie folderów np cd 1 ,cd 2 .... też nic nie da ponieważ podczas instalacji z takiego dvd poprostu wyskoczy mi komunikat ''włóż cd 2''Czy istnieje jakiś program który w jakiś sposób powiązuje te pliki ze sobą??A może jest ktoś kto już wrzucał Simsy 2 na dvd i powie jak to zrobił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Jestem na etapie przerzucania gierek z CD=>DVD. Oto moje obserwacje i uwagi: 1/ Pliki powtarzające się bez obawy możesz zastępować (bo to zazwyczaj te same pliki) 2/ Warto na plytkę DVD wrzucić także "cukierek" NO-CD (NO-DVD) przeznaczony do gry z najnowszą łatką, którą również wrzucamy do katalogu 3/ Czasem na płytkach są też katalogi przeznaczone dla innych wersji językowych, niż angielska. Często można je bez bólu usunąć. 4/ Gry zabezpieczone Starforce3 raczej trudno będzie wrzucić na DVD (jeszcze nie scrackowano wersji 3.3) 5/ Dobrym pomysłem jest umieszczanie kilku gier na jednej plytce DVD. Najlepiej o podobnej tematyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 spox dzięki za wyczerpującą odpowiedź spróbuję z tą zamianą plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 jednak zoonk na to musi być jakiś inny sposób bo np takie call of duty na cd 1 i cd 2 ma takie same całe foldery jak np '' setup'' i zamiana tych plików tylko wszystko pop....... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...