Spookie Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 mam 2 WinXP i w tamtym [roboczym] zainsatlowałem nowe sterowniki to chipsetu 5.xx i teraz tamten windows sie nieodpala tzn przy wyborze systemu operacyjego wybieram ten drógi to mam automatycznego reebota. Ten pierwszy WinXp dział 1005 dobrz więc to przez te stery ! tylko teraz niewim jak z tego windowsa odinstalowac stery w inneego Win... [w win nr 2 tryb awaryjny także niedziała..] w skrócie - Jak odinstalować stery mobo z innego windowsa ? Ma ktoś jakiś pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 driver cleaner sobie nie radzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 nomps właśnie nie bo tamtego windowsa niemoge uruchomić a jak uruchomie DC to mi usunie stery ale z tego windowsa a ma usunąc stery z tamtego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 nomps właśnie nie bo tamtego windowsa niemoge uruchomić a jak uruchomie DC to mi usunie stery ale z tego windowsa a ma usunąc stery z tamtego... Podczas startu Windy paluch na F8 - tryb awaryjny - usuniesz stery (DC+wpisy rejestru) i po krzyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 [w win nr 2 tryb awaryjny także niedziała..] chyba niezauważyłeś... TRYB AWARYJNY TEŻ SIE NIEODPALA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 [w win nr 2 tryb awaryjny także niedziała..] chyba niezauważyłeś... TRYB AWARYJNY TEŻ SIE NIEODPALA ! Sorki,ale faktycznie nie doczytalem. Ale to nie znaczy, ze masz rezygnowac z klawisza F8 (przydaje sie :)) - oprocz tr.awar, jest cos takiego jak ostatnia znana konfiguracja - mozesz ja przywrocic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...