Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Sprzęt to moje hobby posiadam 10 razy większą wiedzę niż sprzedawcy w sklepach komputerowych. Ponieważ kupuję dużo kompów w www.ckznak.pl mam prowizję od sprzedanego kopma. Do każdego zakup kompa po cenie z ich cennika oferuję doradztwo za prowizję. Także klient płaci ile pisze w cenniku - a tam ceny mają korzystne. Mail www.waskow@icpnet.pl 8760-329 (w godzinach od 17 dzwonić); na mail waskow@amu.edu.pl mozna dodatkowo wysłać maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 facet chyba nie to forum tu duuuuuzzzo osob zna sie na kompach ok doradz kompa z monitorem do 2000 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 (...)posiadam 10 razy większą wiedzę niż sprzedawcy w sklepach komputerowych(...) Ale Ty skromny :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 (...)posiadam 10 razy większą wiedzę niż sprzedawcy w sklepach komputerowych(...) Ale Ty skromny :) . jak cholera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 fazet to moze doradz mi w ramach promocji zestaw glosnikow 4.1 do sblive 1024 ale w miare rozsadnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Nowe kompy (całość) do 2 tyś nie ma kłopotu ! Gdzie można więc takie ogłoszenie postawić ? Jestem skromny przecież każdy kto zna się na kompachwie że sprzedawcy w sklepach nie mają wielkiego pojęcia o tym co sprzedają a myślę, że miejsce off-topic jest w miarę odpowiednie, poza tym nie każdy wie co kupić i gdzie i takich osób tez trochę wchodzi na forum !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Nowe kompy (całość) do 2 tyś nie ma kłopotu ! Gdzie można więc takie ogłoszenie postawić ? Jestem skromny przecież każdy kto zna się na kompachwie że sprzedawcy w sklepach nie mają wielkiego pojęcia o tym co sprzedają a myślę, że miejsce off-topic jest w miarę odpowiednie, poza tym nie każdy wie co kupić i gdzie i takich osób tez trochę wchodzi na forum !!! wiem ze komp do 2tys to nie problem ale miales napisac co bys do niego wlozyl, taki maly test, a nie pisac ze nie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 AMD 2000+@1,92GHz (182*10,5) Abit KX7-333 Corsair 400Mhz CAS 2,5 5 2 2 Ultra 5:2:1) Chłodzenie wodne procka i drugie wodne do grafy, pamięci i chipsetu za;podaj moze zdjecie Twojego WC ciekawi mnie jak zrobiles chodzenie pamieci woda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 sorry nie mam na aparat cyfrowy; właśnie zaczynam starać się o kasę a o lepszą pracę teraz ciężko. Corsairy mają radiator, a moduł wodny jakiś tani z miedzi kupiłem radiator jest tylko ciepławy przedtem był prawie gorący. polecam zastosować klej termoprzewodzący wypełniając w nim nierówność radiatora i na to blok. Można też jakoś to przymocować drutami i taśmą to też sprawdzi się ale jest to bardziej prymitywne rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 livy jak wiadomo nie współpracują dobrze z dźwiękiem trójwymiarowym (generalnie soundblastemi są w dźwięku 3d kłopoty www.3dsoundsurge.com jeśli pamiętam o tym pisał) poza tym mam zamiar kupować z ludźmi sprzęt dostając prowizję a nie doradzać wszyskim) Same głośniki to niewielka sprawa jesli klient będzie miał szcególne wymagania i bedzie kupował cały komp doradzę mu .... dla pewności przejrzę kilkanaście stron z testami, aby poszerzyć stronę, ale myslę, że większość klientów zadowoli się parą głośnikó z subwooferem i to jak najtańszymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 poza tym mam zamiar kupować z ludźmi sprzęt dostając prowizję a nie doradzać wszyskim To ja wolę pogadać z qpmlami z TWEAK-a na forum, dowiem się więcej, i nie będę musiał płacić za 10X lepszejszego doradcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 chyba nie pogadasz z takimi kuplami bo oni też prawdopodobnie są 10x lepszejsi od tych 99% sprzedawców w sklepie. Nie zauważyłeś, że generalnie doradzam ale takie rzeczy jak wydajność graf, procków, pamięci, dsyków i płyt mnie bardziej interesuje innymi się zajmę jak będę musiał. Wystarczy spojrzeć na rózne "fora" dyskusyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...