Gość m60 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Witam Zamierzam wymienic karte graficzna, wybor padl na Radeona 9800pro, jednak w przyszlosci chcialbym wgrac mu nowy bios od XT, a do tego potrzebna jest karta z rdzeniem r360 na plytce PCB pod XT. Tu jest problem, bo: 1. skad mam wiedziec czy karta jest na PCB dla radeona pro czy na PCB dla radeona xt?? 2. jak odroznic karte z rdzeniem r350 i r360 (czy wizualnie czyms sie roznia - chodzi o to ze nie mam mozliwosci zdjecia radiatorka z GPU)? Czytalem gdzies, ze mozna odroznic te karty po numerze part number P/N, ale nie wiem czy to prawda i jakie numerki maja byc dla r360 a jakie dla r350. 3. w jakim sklepie mozna teraz nabyć taka karte na r360 i pcb xt/ dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 A wiec tak: 1. Ten topic juz byl, a nawet jest przyklejony! 2. PCB od XT (PCB nie swiadczy oczywiscie o r360, ale zawsze to wieksza szansa) ma charakterystyczny chip do pomiaru temperatury polozony skosnie...(przynajmniej moj ma) 3. Ja kupilem w Agito.pl, i sie udalo przerobic. Pamietaj ze bez VGA Silencer albo czegos tam sie raczej nie obejdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 nie ma sznaspoznac czy to r360 po numrach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 teoretycznie jak dostzniesz karte na pcb od XT to masz 90% ze to r360, przynajmnije tak wyszedl ranking przeprowadzony w pc projekcie :) - nie zdazylo sie zeby jakas karta na pcb od xt byla r350 - daje 90% bo nie przegladalismy wszystkich kart :) tylko na forum obgadywalismy kto jaka kupil i co dostal, podobnie mieli ludzie ktorzy kupili w inych sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...