szwistak Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wszystkiego Naj Naj. Ja mam urodzinki dopiero w grudniu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 hepi bersdej tu ju. Mi jeszcze do 18stki troche brakuje. Niech Ci gwiazda pomyślności nigdy nie .... :lol: a właściwie wszystkim co mają dzisiaj urodziny. jakoś wszystko sie 13 porodziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Ja mam urodzinki dopiero w grudniu :(Koorde ja tez; a ktorego? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 a drugiego :Da drugiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 a drugiego :Da drugiego :Da drugiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 He, ja troche pozniej bo 17 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wszystkiego najlepsiejszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja tez mam drugiego urodzinki ale pazdziernika, czyli juz byly! :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ...Stara dooopa jestem :P ...Yhym :P :P stara doopa.... najlepsze PRZED tobą. NAJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wszystkiego najlepsiejszego, wypasionego kompa, i wszystkiego czego sobie zyczysz ale przede wszystkim zycze ci zeby ci sie w zyciu udało zebys mogl sobie pozwolic na grafe za 3000 zł bez wiekszego ubytku w portfelu ale piniadze to nie wszystko wazne zeby ci sie z rodzina w przyszlosci udało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wielkie dzięki za te wszystkie życzonka! Właśnie dlatego lubię to forum, że jest tu pełno życzliwych osób :twisted: A co do zapicia, dzisiaj ani kropelki procentowego napoju nie wysączyłem ;) Postanowiłem sobie że się ze sobą posiłuję i nic nie wypiję w 18tkę, takie postanowienie "dorosłego" wieku. No i wygrałem ;) Ale za to w sobotę sobie odpiję :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 chcialbym ci jednego pasa zlozyc ;] co wy na to, pasowanie od moderatorow ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 chcialbym ci jednego pasa zlozyc ;] co wy na to, pasowanie od moderatorow ? ;] ale osohosi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 @berkut: czemu jednego? 18! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 nie pic w 18 urodziny, wstyd i hanba :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 nie pic w 18 urodziny, wstyd i hanba :]przeciez to jego 18 stka i jego sprawa co robi, a chcecie to pijcie sobie nawet codziennie chlopak ma dobre postanowienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 wszystkiego najlepszego :!: :-> lekkko spóźnione ale szczere :-] a oftopikowo to cie pociesze ;-) moje nastepne w kolejnym marcu będą rozpoczynały 23rok mego życia :P ehh ja to dopiero jestem stary ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...