WoofeR Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Witam, Mam taki o to problem. Włączyłem dziś komputer chcać coś tam zrobić, a tu patrzę: znikneły obie nagrywarki z "Mój komputer". Nie wiem co się stało - wczoraj odinstalowałem przegladarke internetową ForeFox i potem wszystkie programy dziwnie także się skasowały ale to juz mniej ważne. Odinstalowalem te cdromy i zresetowałem komputer i XP poprawnie je wykrył w "Mój komputer" i tak ich nie widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wywal wszystkie kontrolery IDE (wtedy od nowa bedzie wykrywanie urzadzen na konrolerze ). A jezeli chodzi o blad wyzej ( mowie o USB bo widze ze tez masz niezaintalowane ) , to jezeli zaintalowales sp1 albo sp2 wystarczy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> aktualizuj sterownik . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 A możesz mi powiedzieć jak to zrobić ?? kontrolera nie moge wywalić ponieważ nie ma opcji usuń a po odinstalowaniu nadal nie widze cdromów chociaż xp dobrze je wykrywa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Weź windę z SP2, najnowsze drivery do sprzętu i zrób porządny reinstall systemu. Czasem po prostu tak trzeba. A tak przy okazji poszukaj jakichś wirusów. Spirit.A wiecznie żywy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Chlopak reinstal zrobil , wiec niech pisze czy mu dziala :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Chłopak zrobił i mówi że wszystko śmiga :) ale dziwnie jakoś SP2 mi komputer spowalnia wiec nie używam tego wynalazku. Wszystko przez tego FireFoxa ;) niech Bóg Wam to w dzieciach wynagrodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Jak Ci kompa spowalnia, to sprawdź czy masz ładnie na napędach DMA powłączane. U mnie był taki numer właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...