HucK Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Tony Hawk 3 zaszybko mi chodzi. Czy da się coś z tym zrobić?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 za kazdym razem? bo ja z roznymi czeesciaami tonego mialem duzo ciekaweych bledowi zdazalo sie tak ze chodzilo 100x szybciej niz powinno ale najczesciej wystarczylo ponownie uruchomic gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ale mi zawsze się tak robi...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Zainstaluj inne stery od grafy albo przeinstaluj grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A może byś zobaczył czy masz włączoną synchronizacje poziomą ? Jak nie masz to włącz i zobacz czy zwolni, a jak masz to nie wiem co ci poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...