virtuomaniak Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Od jakis 2 dni mam problemik z chello :/ pala mi sie tylko 2 diody od poweru i od polaczeniu z kompem :| nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ale z tego co sie dowiedzialem to kumpel obok ma tak samo :/ I tutaj kieruje sie do Was, do osob z wawki czy Wy tez tak macie? Dokladniej to dzielnica bielany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Na Goclawiu jest ok. 2 dni :o To strasznie dlugo :!: Trzeba dzwonic wiadomo gdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Bielany - wsio gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Domin] Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 2 dni???? no to dzwonic do boku i ZAZADAC odliczenia tego od rachunku, masz do tego pelne prawo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Dzwonilem nawet na wtorek umowilem sie z servisantem ale z tego co sie okazalo to jeden kumpel na koncu ulicy i drugi w bloku obok ma ten sam problem co ja :| wiec chyba odmowie wizyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...