cycman Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Mam taki problem ze mam taka karte http://www.prolink.pl/trade/productview/466/130/ Wszedzie mi pisze ze mam 64MB Ram ale ona ma 8 kosci czy producent zakladal by 8koscix8MB ramu ? bo sa dostepne inne wersje z tego modelu ale w katalogu mam ze tamte dwie maja tylko 2 kosci po przedniej stronie (z tylu nie wiem ile bo na zdjeciu nie ma :)) i sa o polowe mniejsze jesli chodzi o wysokosc Karta taka sama jak na zdjeciu na stronce tylko moja nie ma tej wtyczki obok zlacza dvi na gorze Jesli by sie okazalo ze mam jeszcze 128 MB ramu to napiszcie od razu jak je odblokowac Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Nie ciesz się za szybko.Masz 64MB .Te karty z 4 kości to 64 bitowe a twoja 128 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ale to tez nie regula bo mam 4mx440 w 2 kompie co ma 4 kosci pamieci i ma 128bit (wg RT i wg osiagow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 to jak to sprawdzic czy moze nie mam 128 MB ? :) (nic zwiazanego z tematem: jak sprawdzic za co mam punkt kary ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 W riva tuner... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 a dokladniej od razu mowie ze nie mam aktywnego przycisku customize w nvstrap driver nie wiem czemu chyba ze jest jakis inny sposob bo wiem ze tam mozna potoki odblokowac tam customize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Punkt kary masz pewnie za "nieprzepisowy" tytul postu albo za nie umieszczenie go w dziale karty graficzne. Jest gdzies wypisany caly taryfikator:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...