Rivam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jakoś dopiero natknąłem się na ten temat... Zdaję nową maturę: biologia -> rozszerzony chemia -> rozszerzony fizyka -> rozszerzony (nie wiem jak ja to zdam - zacznę od tego, że matematyka mnie mocno osłaba, a co mówiąc o fizyce :? ) angielski -> rozszerzony polski -> podstawowy. Temat na ustną maturę -> "Charakterystyczne cechy języka transmisji sportowych oraz pojawiające się w nim błędy. Przedstaw zagadnienie w oparciu o zebrany materiał" Gdzie na studia? Chciałbym na stomatologię na AM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Moja milość sie wybiera na Ratownictwo do Lodzi na AM to zdaje wszystko biole i chemie rozszerzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ehh, matura :P rok temu zakladalem ten sam topic, egzamin przeszedl szybko i bezbolesnie zycze tego samego, tylko polecam sie choc troszke pouczyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...