Pichulec Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam mały problem. Wczoraj próbowałem sflashować mojego xperta oryginalnym biosem z lekko podniesionymi pamięciami (do poziomu pro) i nie daje rady. Gdy udpalam flashrom z opcją -i to pokazuje mi się tabelka i pisze flash locked czy cos takiego. Jak to obejsc?? Czy w tej karcie nie mozna zmieniac biosu?? Pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Uzyj programu AtiFlash. Uzyj komendy: atiflash -f -p 0 nazwabiosu.bin 0 - zero, a nie litera alfabetu o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Uzyj programu AtiFlash. Uzyj komendy: atiflash -f -p 0 nazwabiosu.bin 0 - zero, a nie litera alfabetu o. Wiem jak się flasciach!e ale myślałem że ten program działa tylko do r300.. Spróbowałem i działa również z moją kartą . Sflashowało się bez problemu (to ci dopiero programik co omija zabezpieczenie przed zapisem :D ). A flashrom ni cholery nadal pisze że bios locked :D Dzięki wielkie dem pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Drobiazg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...